Spørs om de rekker å bli kjent.

Belgisk presse har ikke glemt «sin» Sander Berge. I løpet av 113 kamper for Genk jobbet Føykas store fotballsønn seg til en solid posisjon i belgisk liga. Dette bragte den defensive midtbanespilleren til verdens tøffeste liga. Nå hevder Voetbal24 at det er stooore planer for Berge i Premier League.

Pep Guardiola har alltid hatt Fernandinho i City-troppen. Siden 2016 har den brasilianske landslagsspilleren spilt en ekstrem viktig rolle for Citys seiersgang på balløya. Til sommeren kan det være slutt.

Les: Celtic likte lite rådet til Ajer: Respektløst!

Fernadinho går trolig på free transfer til sommeren, Guardiola trenger en erstatter som takler trøkket og tempoet i Premier League og Champions League, en spiller som kan vinne midtbanen i de største kampene. Voetbal24 hevder verdens beste manager har pekt på Berge.

Wow!

Før den leie skaden, har Sander Berge vist at han holder nivået i Premier League – og vel så det. Liverpool er linket til 22-åringen, flere andre storklubber det samme. Selv om Sheffield United jobber for å få med seg 22-åringen dit ferden uungåelig går etter denne sesongen, er det få som tror Berge blir på sin post når noen av de største klubbene i verden banker på.

Les på F7: Mino Raiola benekter de krever 400 millioner rett i foret!

Fernandinho har gjentatte ganger understreket hvilken ekstremt påvirkning Pep Guardiola har hatt for utviklingen hans siden 2016. Vi overlater gjerne Sander Berges videre utvikling til verdens beste manager. Uten tvil.

Les: 90min: Martin Ødegaard er «Heartbroken»