Et av de få øyeblikkene hvor luggen ikke ligger perfekt.

Martin Ødegaard har begynt å vise frem hvorfor Real Madrid i sin tid satset på han i så ung alder etter han ankom London og Arsenal. – Men det er bare et utlån som varer noen få uker til.

Nå har Ødegaard ha lettet litt på sløret om fremtiden.

Les: Kan ikke slippe James Rodriguez nå

Arsenal er interessert i å gjøre oppholdet til Ødegaard permanent og den norske 22 åringen øsker seg å spille mye fotball. – Fortsetter han å levere slik han faktisk gjorde før landslagspausen mot Arsenal og Tottenham vil han trolig få sitt ønske oppfylt.

Real Madrid trenger penger, spesielt hvis de lar seg lure av Team Haaland. – Det skal være avtalt samtaler mellom Arsenal og Real Madrid om Ødegaard i slutten av april om en overgang.

Arsenal manager Mikel Arteta fikk i forkant av torsdagens kamp mot Slavia Praha i Europacupen spørsmål om Ødegaard. «Jeg snakker med ham hver dag. Jeg ser ansiktet hans, kroppsspråket hans, og han virker veldig glad akkurat nå her. Kontrakten vår med ham er til slutten av sesongen. Det vi må gjøre er å prøve å få ham til å prestere, utvikle seg og være så lykkelig som han kan være. ”

Ødegaard skal være «lykkelig» i Nord-London, selv om 90min har noen triste følelser: Ødegaard er forstått å være i ‘hjertesorg’ nå som det ser ut til at han forlater Los Blancos uten å gjøre en varig innvirkning der. Han har angivelig fått beskjed om at han er fri til å finne en ny klubb på slutten av sesongen, og Ødegaard har gjort sine intensjoner om å forbli i England klare.

Les: Italiensk media: Zlatan har allerede signert

Hvorvidt Arsenal er hans landingssted, er en annen sak. Kontakt skal allerede være gjort med ‘tre’ andre Premier League-lag.

Det vil også være interesse fra kontinentet, særlig både Paris Saint-Germain og Inter Milan.