Ole Didrik Blomberg har signert en avtale med Brann som strekker seg ut 2023-sesongen.

Blomberg har skrevet under på en fireårsavtale med klubben som ligger på 9. plass Eliteserie-tabellen. Han kommer fra spill i Åsane.

Brann bekrefter det på sin hjemmeside. I Åsane har 20 åringen imponert denne sesongen for Obos-liga-klubben. Åsane har hatt en strålende sesongstart og ligger på femteplass etter halvspilt sesong.

Brann har over en lengre tid vært interessert i unggutten. Og i går ble klubbene enig om en overgang for 20-åringen. I går var han i møtet med Brann-treneren Kåre Ingebrigtsen.

– Ole Didrik var med oss og trente noen økter på slutten av fjoråret og vi har vært interessert i han siden før det. Denne avtalen har vi jobbet lenge med å få i orden. Vi er veldig fornøyde med at vi har sikret oss enda en ung og lovende lokal spiller, som skal få fortsette sin gode utvikling hos oss i Brann, sier Soltvedt .

Les: Ingebrigtsen med sin første signering

Blomberg og Brann ble enige om de personlige betingelsene og 20-åringen gjennomgikk den medisinske testen på Stadion tirsdag kveld. I dag var alle papirene i orden, og det betyr at høyrebacken vil ha sin første trening med Brann i formiddag.

Det er Branns andre signering på under ett døgn. Og klubbens andre lokalsignering for storklubben. Brann hentet inn midtstopperen Vegard Skeie fra Os.

– Ønsker å kjempe om fastplass på laget


– Utover høsten er målet å bli kjent med spillergruppen og spillestilen, og kjempe seg til en plass på laget. Jeg vil se hvor langt fotballen kan ta meg, og derfor var det et naturlig steg å komme til Brann nå, sier 20-åringen.