Selv med støtte fra Liverpool og Everton skal vel ikke dette være mulig. Eller? (foto: tottenham, twitter)

Agenten til Gareth Bale gjorde ingen forsøk på å skjule de pågående forhandlingene med Tottenham. Manchester United ser ut til ha gått ut døra, nå er det opp til Tottenham å sno seg rundt og over de økonomiske snubletrådene.

Marca hevdet tidligere denne måneden at Real Madrid skulle gjøre alt for å skape arbeidsro for Zidane (les: Bale ute av syne), og skal være villig til å dekke 50 prosent av waliserens lønn for å oppnå dette.

Les: Ja da, Bales agent bekrefter forhandlingene med drømmeklubben

Dette har gjort det umulige mulig for Tottenham. Ifølge The Telegraph har styreleder Daniel Levy satt alt inn for å hente Bale så raskt som mulig. BBC hevder det først og fremst er snakk om leieavtale, men en permanent overgang utelukkes ikke.

Vi skjønner ikke annet enn at Tottenham må gå for det permanente. Bales retur vil gi klubben et enormt økonomisk og sportslig boost med den hjemvendte sønnen på plass i hvitt. The Telegraph hevder at Tottenham skal være villig til å bruke Dele Alli i en byttehandel med Real Madrid.

Les på Engelske klubber: Kai Havertz er ikke i tvil om hva som er tøffest av Bundesliga og Premier League

Gareth Bale skal gi Mourinho det angrepsvåpenet han har etterlyst, no question about it. Da blir Alli bare en brikke i dette spillet.

Les: Kai Havertz gir Manchester United en indirekte advarsel