Dritgod når beina fungerer. (foto: united, twitter)

Det har vært stille rundt den ivorianske landslagsspilleren denne sesongen. Når midstopperen er på banen, vanker det stor sett ros fra United-manageren. Problemet er at det har blitt så sjelden.

Victor Lindelöf og skader er noen av forklaringene, men begrenset til 8 Premier League-kamper er ikke det Bailly ser for seg fremover.

Les: Ashley Young får sitt ønske om å avslutte hjemme innfridd

Derfor har ryktet om en exit fra Old Trafford svirret i bakgrunnen store deler av denne sesongen, spesielt siden en midtstopper-forsterkning er et must have for United dette overgangsvinduet.

Det hjalp heller ikke at Bailly ble smittet av korona, og har tilbragt tiden i karantene de to siste kampen.

Nå bringer Solskjær nyheten om at United har alt annet enn planer om å la Bailly stikke. 27-åringen har kontrakt til 2022, nå jobbes det for forlengelse.

-Eric har spilt bra når han vært på banen. jeg vet at det har vært spekulasjoner, men vi er i kontakt med ham om en mulig forlengelse. Jeg ser ingen problemer med ham, sier Solskjær ifølge Goal.

Les på F7: En helt ny type skrekkserie

For flere United-supportere er Bailly det naturlige valg i midtforsvaret. Holder spilleren seg skadefri fremover, kan det bli spennende tider for 27-åringen. Solskjær har hvertfall sagt sitt.

Les: Sergio Ramos: Ferdig i Real Madrid etter 16 år