Koeman fra tiden på Camp Nou. foto: barcelona, twitter)

Sorry, Ronald. Du visste hva du gikk til, men ante ikke hva som kom til å skje. Koeman hadde allerede den perfekte jobben som landslagstrener for Nederland da den daværende Barcelona-president Bartomeu ringte. Slipp det du har i hendene, du er igjen innkalt til tjeneste på Camp Nou.

Koeman slapp jobben med landslaget som han begynte å få taket på, og gikk inn i en av de største shit storms fotballverden har sett.

Les: Carlo Ancelotti gjør det eneste rette med Hazard

Koeman fikk aldri noen hundre dager på å etablere seg. Det ble ydmykende tap i La Liga og Champions League, et trøstetrofé i Copa del Rey, og en Lionel Messi som tilslutt forsvant ut av porten. Klubbpresidenter byttet plass, et langvarig underskuddsforetagende ble avdekket og Koeman hentet inn noen nederlendere for å redde situasjonen.

Les: Carlo Ancelotti gjør det eneste rette med Hazard

Natt til torsdag var det ikke mer å redde. Radamel Falcao og Rayo sendte Barcelona tilbake til Katalonia med 1-0 tap og Koeman ut av klubben. Hos Barcelona hjelper det ikke at klubben ligger på andreplass i La liga, dette ble for ydmykende.

Koeman ledet Barcelona i 67 kamper, og har skrevet seg inn i klubbhistorien med en lite pen statistikk. Vi må tilbake til Radomir Antic (med 24 kamper) for 18 år siden for å finne et lavere poenggjennomsnitt.

Treneren Koeman erstattet, Quique Setién, leverte i tillegg et høyere poenggjennomsnitt før sjakkspilleren ble bedt om å pakke sammen personlige eiendeler.

Sorry, Ronald.

Les: Kneet tvinger Sarpsborg-spiss Mustafa Abdellaoue til å legge opp