Får liksom ikke snudd seg mot mål i Real-drakt. (foto: real, twitter)

Zidane støttet Eden Hazard gjennom perioder med dårlig form, gjentatte skader og fraværende prestasjoner på kamparenaen. Real Madrid hadde investert godt over milliarden for å bygge opp angrepet rundt en av Premier Leagues største stjerner, og utdelte Hazard VIP-kortet. Noe av det første Carlo Ancelotti gjorde var å inndra dette.

382 minutter på banen, det er status for Hazard under Carlo Ancelottis ledelse. Tyve poeng på ni La Liga kamper viser likevel at Real klarer seg fint uten den belgiske fotballartisten på banen.

Se La Liga direkte på UnibetTV

I El Clasico, en kamp Hazard i sin tid ble hentet inn for å avgjøre, var ikke 30-åringen engang på banen.

Da Carlo Ancelotti fikk spørsmål om hvorfor han ikke benyttet Hazard, kom et halvveis spøkende svar, men det var ikke i tvil om at situasjonen har endret seg for Hazard på San Bernabeu.

-Hazard er klar, men hans problem nå er at han en trener som foretrekker andre spillere, noe som kan skje i en tropp som denne, begynner Ancelotti ifølge Marca.

Se La Liga, Bundesliga, Serie A, Ligue 1 og mye mer på UnibetTV

Boss. (foto. real, twitter)

-Det viktige er at han forblir motivert og jobber hardt så han kan komme til å spille igjen, og det gjør han. Han skal bare finne seg i situasjonen for nå, for noen ganger foretrekker treneren andre spillere, kommer det fra mester Ancelotti.

Mot Barcelona var det Rodrygo som var foretrukket, spilleren som leverte assisten til David Alabas viktige 0-1 scoring.

Kampprogrammet for Real Madrid de neste åtte dagene er tett: Onsdag hjemmekamp mot formsterke Osasuna, lørdag bærer det til Alicante for bortekamp mot Elche, neste onsdag reiser Sjakhtar Donetsk til San Bernabeu for å revansjere 0-5 tapet i forrige Champions League-kamp mot kongeklubben.

VIP-kortet til Hazard er uten tvil inndratt, nå er det opp til belgieren å bevise foran hver og én av disse kampene at han fortjener å bære Real-drakten.

Verningstiden er over for Hazard, for oss gjør Ancelotti det eneste rette.