Paulo Dybala

På mandag kom ryktet om at de eviglange forhandlingene mellom Juve og spilleren med 113 scoringer i den stripete drakta hadde brutt sammen. Noen timer senere kom bekreftelsen.

-Dybalas kontrakt er ikke blitt forlenget. Dagens møte var vennlig, tydelig og respektfullt, sier Juve-direktør Maruizio Arrivabene ifølge Sky Sports Italia.

Les: Manchester United er sikre de kan få Richarlison til å score mål igjen

Argentineren er inne i sin syvende sesong for Torino-klubben Etter at Juventus «fant» penger nok til å overtale Dusan Vlahovic til å takke nei til Premier League-kaksene, har situasjonen endret seg.

Det gikk rykter i høst om at det var inngått en en muntlig avtale mellom Dybala og Juventus om forlengelse, så ble det investert rundt 700 millioner kroner i 21-åringen hos Fiorentina. Juve-direktøren bekrefter at innkjøpet av Vlahovic var en medvirkende faktor til at Dybala er historie hos Den Gamle Dame.

Som skapt for Premier League, tror vi.

Noen av Juventus sine tøffeste rivaler i Serie A henter mer enn gjerne 28-åringen til klubben, vi tror Dybala fortsetter prosesen for noen få overgangsmarkeder siden som nesten endte med Premier League. Tottenham-duoen Fabio Paratici og Antonio Conte vet godt hva de har i Paulo Dybala.

Les: Luka Jovic og Real Madrid har endelig hatt den gode samtalen

Vi tar mer enn gjerne en runde med den argentinske landsalgsspilleren i Premier League.