Manchester United gikk glipp av den neste Lewandowski

Kan stemme, Solskjær liker sine fotballkrigere. (foto: united twitter)
Top Article ad

Litt søkt, men likevel. United aksepterte visstnok ikke agent Mino Raiolas ville krav, og mistet Erlng Haaland til Dortmund. Kaptein Marco Reus forteller nå Solskjær hva han egentlig gikk glipp av.

Det er ikke noe nytt at Erling Braut Haaland har das gewisse etwas, som de sier det i Tyskland, men å få høre det fra Marco Reus gjør det hele mer virkelig.

Les: Liverpool gir spiller prøvesmak – sparkes så tilbake til andredivisjon

Nå er det ikke uvanlig at nysignert spiller snakkes opp av ny lagkamerat, men den tyske landslagsspilleren hadde ikke trengt å bringe inn Super-Lewandowski i beskrivelsen av Haaland.

Borussia Dortmund-kapteinen Reus hevder at klubben igjen kan begynne å spille som da tidenes største målscorer i Bundesliga, Lewandowski, var i klubben frem til for seks år siden.

Les på F7: De mest populære utenlandske casinoene

-Jeg tror ikke vi har hatt en sånn type spiss siden Robert Lewandowski. Haaland gir oss muligheten til å bli mer fleksible og spille med et annet system og stil, skryter Reus til Sky Sports Tyskland.

Som akter å bygge opp et tilsvarende telepatisk samarbeid med Haaland som han hadde med Lewandowski. Noe sier oss at United og Solskjær kommer til å minnes denne julen da de ikke maktet å hente den norske Lewandowski til Old Trafford.

Les: Vil Mauricio Pochettino trene storklubb han lovte aldri trene?