(foto: dortmund, twitter)

Det er ikke så altfor mange andre klubber som har teften til Dortmund når det gjelder å blinke ut de største stjernene i tidlig alder – og samtidig gi dem muligheter til å eksplodere ut i full blomst på rekordtid. Jadon Sancho og Christian Pulisic er ekspempler på dette.

Denne gangen har Bundesliga-klubben hentet en 16-åring på free transfer av alle ting, som skal starte sine arbeidsdager med U-19-laget.

Midtbanespilleren Giovanni Reyna har vokst opp under vingene til den tidligere fotballstjernen i USA, pappa Claudio Reyna og er ikke i tvil om at han skal overgå senior.

Les: Liverpool gjør det igjen

-Giovanni Reyna er sønnen til den tidligere Bundesliga spilleren Claudio Reyna. Han spiller sentralt i midtbanen og har uten tvil et enormt potentiale, sier direktøren for Dortmunds akademi i en kommentar.

Les på Popidol: Dritings Snejder festet på taket til gammel dame

Reyna markerte seg senest på  U-17 landslaget til USA, da han dundret inn 6 mål og bidro til at USA gikk helt til finalen i CONCACAF turneringen denne våren.

Les: Barcelona casher inn på salg av keeper

Landsmann Pulisic, som nå har gjort Londoner av seg hos Chelsea, kom også til Dortmund som 16 åring. Da var det Jürgen Klopp med mentor.

Lukter vi en reprise?

Les: Christina Eriksen er halv fire dama