Den brasilianske midtbanespilleren hadde imponert speiderne fra Liverpool som ungdomsspiller i Internacional. 2015 ble han derfor hentet for i underkant av 6 millioner kroner til Premier League. Siden har det gått i skytteltrafikk mellom klubber i Europa.

Det begynte med finske (!) Seinäjoen Jalkapallokerho på kortsiktig utlån. Så noen måneder senere returnerte  Allan til Anfield og fikk møte Mester Jürgen Klopp for første gang.

Les: 30 mål i La Liga forrige sesong og enig med Manchester United

Etter noen handshake ble unggutten sent til belgiske Sint-Truiden i 2016 og returnerte til Liverpool ved sesongslutt, men fikk ikke arbeidstillatelse i England.

Dette hindret ikke Liverpool fra å beholde brasilianeren. Noe må det ha vært ved spilleren som har slått an hos Klopp, for neste sesong førte anbefaling fra Klopp til utlån til Hertha BSC.

Neste sesong ble Allan skippet til kypriotiske  Apollon Limassol for én sesong, signerte ny avtale med Liverpool i juli 2018 og forsvant direkte til Eintracht Frankfurt på utlån.

Og det slutter heller ikke der.

I februar 2019 sendte Liverpool Allan tilbake til Brasil og Flumense. Vi vet ikke om det var hjemmelengsel som utløste dette, men Liverpool har nå bestemt seg for å la 22-åringen fortsette i hjemlandet og Flumense – for sitt syvende leieopphold.

Les på F7: Slik blir du kvitt fluene

Det ligger sikkert en logikk bak dette som Liverpool ser. Vi gjøre det ikke.

Kanskje svaret ligger i bildet nedenfor?

Les: Barcelona utnytte opsjon på Boateng