Dejan Kulusevski

En av Sveriges største stjerner Dejan Kulusevski fikk ikke ting helt til å stemme for Juventus, derfor ble det organisert en låneavtale til Tottenham. – Manager Antonio Conte har så langt ikke sagt noe om fremtiden, men i dag bekrefter at at de ønsker gjennomføre et kjøp til sommeren.

«Vi anser ham som vår spiller 100 prosent»

I slutten av januar forlot 22 år gamle Dejan Kulusevski Juventus på en låneavtale. Svensken har fått en pangstart på oppholdet i Premier League og står allerede notert for tre mål og åtte assist på 16 kamper i Spurs-trøya.

Les: Supporteren med 24 sesonger på San Bernabeu gjorde sin livs største tabbe

Låneavtalen med Tottenham strekker seg frem til sommeren 2023, men London-klubben har en mulighet til å kjøpe svensken for en sum som ifølge The Guardian er på rundt 30 millioner euro.

Antonio Conte bekrefter nå at klubben planlegger å rekruttere 22-åringen på permanent basis. «Han er på lån, men vi anser Kulusevski som en Tottenham-spiller til 100 prosent i alle aspekter. Det er ikke offisielt, men han er en Spurs-spiller»

Det er mulighet for Juventus å tjene mer, det er nemlig knyttet en bonus på 35 millioner euro til at Tottenham når Champions League og at Kulusevski spiller minst 50% av kampene neste sesong.

Les på Engelske klubber: Arsenal har blinket ut et ekstremt forsvarstalent i Serie A som kan løse situasjonen

Med fire runder igjen å spille denne sesongen ligger Spurs på femteplass på tabellen, to poeng bak rivalen Arsenal.