Jadon Sancho

BBC-journalisten Simon Stone melder at Manchester United er overbevist de skal hente tilbake den engelske spissen Jadon Sancho i sommer og at han vil være en av tre store signeringer.

Dette skal være helt uavhengig av om Ole Gunnar Solskjær klarer å kjempe laget opp til Campions League kvalifisering. – Reporteren mener at en sentral forsvarsspiller er prioritert for den norske manageren, til tross for at han flere ganger har benektet akkurat det. – Katta var ute av sekken etter at kamera og mikrofon fanget opp solskjær i prat med Bournemouths Nathan Ake etter Uniteds 5-2-seier på Old Trafford i begynnelsen av måneden. Solskjær fortalte nederlenderen at han trengte en spiller av hans kaliber foran det kommende overgangsvinduet, det var helt klart venstrefoten han var ute etter.

Les: David Moyes har ikke lykkes med sveitsisk spiss, nå går ferden videre

Men United manageren torpederte senere all snakk om en ny forsvarer.

«Jeg har syv midtforsvarere, så jeg vet ikke hvor det kommer fra. Vi har det bra»

Jack Grealish har også vært sterkt knyttet til Old Trafford og midtbanespilleren innrømmet at han var usikker på hva fremtiden etter å ha hjulpet Aston Villa til en ekstremt 1-0-seier over Arsenal.

«Jeg er ikke så sikker,» sa Grealish, nå som Villa nå har overlevelse i sine egne hender.

Stone sa til Premier League Daily: “Det er ingen tvil om at Manchester United tror de kan få Jadon Sancho.

«Man kan forestille seg at det kommer to eller tre nye spillere i sommer. Sancho er den klubben virkelig ønsker.»

Les: Leeds United-eier Andrea Radrizzani vil pumpe penger inn i klubben og sette rekorder

Jadon Sancho

Sanchos nåværende kontrakt er på 190 000 pund per uke og den løper til 2022, noe Dortmund mener setter dem i en sterk posisjon.

Og i motsetning til United har de allerede kvalifisert seg til Champions League neste sesong.

Den tyske Bundesliga laget priser den talentfulle vingen til 100 millioner pund. Mens Manchester United så langt snakker om halvparten.

Sancho sa til det som blir augustutgaven av World Soccer Magazine, da han ble spurt om spekulasjonene, som inkluderer rapportert interesse fra Liverpool, Manchester City og Chelsea også.

«Jeg vet ikke hva jeg skal si til det,» sa han. «Det er vanskelig å si. Det er fremtiden.

«Du vet aldri hva som kan skje, så vi vil vente og se.»