Thiago, Jeg skal betale tilbake 20. oktober.

Den italienske forretningsmannen Andrea Radrizzani er en glad mann om dagen, kom med ferske penger og trodde at de skulle klare å få Leeds tilbake til Premier League. – Det var nære på i fjor og da det i vinter var en litt slapp periode var Radrizzani redd for at det ikke var mulig for han å drive videre uten opprykk i år.

De hvite fullførte sin etterlengtede retur til topptur etter en minneverdig helg i klubbens historie, toppet av 3-1 seieren over Derby søndag.

Les: Fritz keller: Vil slippe inn publikum på en betingelse

Leeds United-eier Andrea Radrizzani sier at han er i samtaler med en potensiell nysignering foran deres Premier League-satsing neste sesong. – Til Daily Mail forteller Leeds eieren han ønsker å hente en av Sportens favoritter Edinson Cavani: «I tillegg til hans kvaliteter, kan Cavani tilføre sin fysiske tilstedeværelse og tilpasse seg her, men jeg har ikke snakket om ham med treneren. Når det er sagt, har vi helt klart tenkt på ham. Vi får se om han fortsatt er tilgjengelig på «free transfer»».

Radrizzani har lovet å pumpe ytterligere investeringer i Leeds for å gjøre dem konkurransedyktige i Premier League.

Under sin pressekonferanse avslørte han også at han etter søndagens seier fløy ut til Europa for å diskutere en eventuell ny signering.

«Jeg mener jeg kan fortelle deg hvor jeg er nå,» sa han. «Jeg er et sted i Europa som nærmer seg et møte for en spiller for neste sesong. Jeg gleder meg, men jeg liker også å jobbe for fremtiden. ”

Radrizzani bekreftet også at han regner med å bryte Leeds overføringsrekord. Helder Costa – signert fra Wolves i fjor sommer er foreløpig rekord.

«Jeg har en klar visjon. Jeg må først sikre laget i Premier League de neste tre årene, for å bli der».

“Hvis vi blir der i minst tre år, tror jeg at vi kan ha en veldig lys fremtid og holde oss like bak topp seks. Det er mitt mål. «

Les: Isak Midttun Solberg går i Erik Thorstvedts fotspor