Har ikke tid til å bli heftet av utenforstående på gjennomreise. (foto: united, twitter)

Frank Lampard forlot jobben hos Chelsea halvveis i sesongen og fikk se at grunnlaget han hadde lagt holdt til Champions League-tittelen. I helgen måtte Solskjær forlate det han han hadde bygd opp de siste tre årene, på tirsdag ledet Carrick United til en sterk 0-2 seier mot Villareal.

Nå skal vi ikke trekke det for langt å si at Manchester United er toppkandidat til Champions League-titlen med grunnlaget Solskjær har lagt, men i fotballens verden kan mye uventet skje.

Les: Endelig er Sergio Ramos klar

Uansett, sommerens forsterkninger Ronaldo og Jadon Sancho sto for scoringene, i en kamp United-spillerne bare skulle vinne.

-Det har ikke vært noen lette dager for noen i klubben, og det føltes nesten som om det var for Ole, sa Carrick etter kampen til BBC.

-Når du har lidd resultatmessig og ikke er i god form, individuelt eller som lag, da er det ikke lett å gå ut og få til at alt fungerer. Vi var nødt til å utvise karakter og kjempe, avslutter Carrick.

Manchester sikret med seieren at Solskjærs tidligere menn ender på toppen i Gruppe F. Den var for Ole, som Carrick sa det.

Les: Spansk media: Leeds har erstatteren til Bielsa klar