Amad Diallo og Paul Pogba

Til sommeren går avtalen som Paul Pogba har med Manchester United ut på dato. – Mange inkludert oss i Sporten mener det er en feil at klubben å tilby en så varierende og dyr spiller en forlengelse.

Mye av den franske superstjernenes manglende prestasjoner og arrogante stil kan spores tilbake til hans grådige agent Mino Raiola, som for øvrig også representerer Erling Braut Haaland. Noe agenten beviser nok en gang med sine arrogante uttalelser til tyske Sport1: «Bayern har ikke råd»

Les: Jan Åge Fjørtoft har ET problem med at Kjetil Rekdal blir Rosenborg trener

Tjener 3,5 millioner i uka, ikke rart de er litt sure!

Paul Pogba har vært i Manchester United i fem og et halvt år nå, og fra januar måned kan han formelt starte å forhandle med andre kluber.

«Vi har mange tilbud på Pogba inkludert tilbud om kontraktsforlengelse fra Manchester United. Vi får se hva som er best for ham»

Deretter ble han spurt om Pogba kunne havne i den tyske Bundesligaen, men det kunne Raiola godt utelukket. «Det er ikke mulig fordi den tyske mentaliteten er annerledes. De kan og vil ikke betale disse høye lønningene. Den eneste tyske klubben som kan gjøre det er Bayern München».

«Men selv de kan ikke nå Pauls lønn. Tyskerne er på bunnen av den internasjonale lønnspyramiden»

Bundesliga vil ikke være for Pogba denne sommeren, ifølge agenten hans, som senere gjorde det klart at Bayern var velkommen til å by på Pogba.

De (Bayern, red.) har ikke budt enda, men kanskje det kommer om en liten stund. Du må spørre Bayern. Vi tar oss av alt, men Bayern er de eneste (fra Tyskland, red.) som hadde råd.

– Jeg tror vi får vite mer om noen måneder, sa Raiola, hvorpå han forklarte at en av hans andre klienter Matthijs de Ligt var ekstremt nær Bayern tidligere.

Les: Ringer rundt og tilbyr Georginio Wijnaldum

Pogba har denne sesongen spilt 13 kamper for United, hvor han nylig har vært av banen med en skade.