Super League shit! (foto: liverpool, twitter)

Da Karl-Heinz Rummenigge fikk spørsmålet om Bayern München kom til å jakte Erling Haaland, kom det to argumenter bak svaret nei. Det første var at de hadde leget forholdet til Dortmund etter at Robert Lewandowski ble «stjålet», det andre var at de har Lewandowski, so what´s they need.

Den polske giganten ble kåret til Best FIFA Men’s Player for 2020 og har en ekstrem posisjon i verden som scoringsmaskin. Det er skrevet mye om hvordan Big Lew har nådd denne høyden, selv legger han mye av «skylda» på Mester KLopp.

Les: Den første United-exiten gjøres klar

Da Lewandowski ble hentet til Dortmund av Jürgen Klopp, ble overgangen fra Lech Poznan brutal. Det endte med at spilleren gikk til manageren og spurte rett ut: Hva vil du med meg?

Det er i et intervju med the Players´Tribune at Lewandowski forteller om forholdet til Jürgen Klopp.

-Tenk tilbake da du var på skolen. Hvilken lærer husker du best? Ikke den som gjorde livet lett for deg og som aldri forventet noe av deg. Nei, nei, du husker the bad teacher, den som var strengest med deg. Den som presset deg og gjorde alt for å få det beste ut av deg. Det er læreren som gjorde deg bedre. Jürgen var denne. Han var ikke fornøyd med å la deg være en B-student. Jürgen ønsket A+-studenter. Han ønsket det ikke for ham selv, han ønsket det for deg, forteller Lewandowski.

Les på Engelske klubber: Midtbane-stjerne tilbake i varmen

Transformasjonen var i gang, men Lewandowski måtte først glemme det han hadde låst seg til.

-Han lærte meg så mye. Da jeg kom til Dortmund ønsket jeg å gjøre alt raskt, hard pasning, kun ett touch. Jürgen ba meg om å roe meg og ta to touch hvis nødvendig. Det var totalt mot min natur, men snart scoret jeg flere mål. Da jeg behersket det, utfordret han meg til å speede det opp igjen. En touch. PANG! Han senket tempoet mitt for å speede meg opp. Det høres enkelt ut, men var genialt, avslutter en takknemlig Mr. Best.

I det som er en stor hyllest til Mester Klopp. Vi lurer fælt på om det ligger en gjenforening i kortene, en eller annen dag. Bayern München er hvertfall evig takknemlig for jobben Klopp gjorde.

Les: Sky Sports: Harry Winks trengs som redningsmann