Hadde pekt på én RB Leipzig-spiller til. (foto: bayern, twitter)

Det er tøft å miste manageren som regnes som en av de neste virkelig store. Når han i tillegg jobber hardt for å ta med seg nøkkelspillerne ut av klubben, da svir det hardt.

Bayern hadde riktignok allerede sikret seg forsvarssjef Dayot Upamecano fra RB Leizpig før Nagelsmann, men etter at 34-åringen var vel i havn i München, startet kampanjen med å tappe Leipzig også for kaptein Marcel Sabitzer.

Les: ESPN: Lingard har satt press på Solskjær

Bayern lyktes, Sabitzer valgte å følge Nagelsmann. Var det opp til Bayern (og Nagelsmann, antar vi), hadde det ikke stanset der.

Konrad Laimer. Nok en østerrisk landslagsspiller med lang fartstid hos RB-Leipzig. Siden 2017 har den sentrale midtbanespilleren stått i 121 kamper og vært en sterk bidragsyter til klubbens ferd mot nesten-toppen av Bundesliga og sterke resultater ute i Europa.

(foto: rb leipzig, twitter)

-Det var kontakt mellom FC Bayern og spilleren (Konrad Laimer), bekrefter RB Leipzig-direktør Oliver Mintzlaff til Sport Bild.

Les på Popidol: Gavmilde Kieran Trippier stripper ned til underbuksa

Og fortsetter tørt og pragmatisk.

-For oss er ikke denne prosedyren ny. Hør, dette er normal prosedyre hos FC Bayern. Bayern liker å skape problemer for oss, men også for andre klubber, kommer det fra Mintzlaff.

Denne gangen klarte lillebror Leipzig å hindre ranet. Laimer valgte å bli.

Les: Slutt på å leke butikk: Leeds satser 1,2 milliarder