(foto: musiala, twitter)

Forrige sesong gikk alt på skinner etter at Nico Kovac ble sendt på dør. The Treble ble et faktum for Hansi Flick og gjengen, og alt så ut til å fortsette opp i skyene. Så begynte spillere å føle seg lite elsket.

Thiago Alcantara hadde det som plommen i egget, men fikk tydeligvis et anfall av prematur 30-års krise. Overgangen til Liverpool ble et faktum forrige høst. David Alaba syntes han fortjener lik betaling som Robert Lewandowski etter forrige jubelsesong der han spilte en av hovedrollene hos Bayern, noe som fikk Oliver Kahn og Karl-Heinz til å sette på bremsene. Nå forsvinner Alaba, trolig til en av Bayerns største rivaler i CL, Real Madrid. Og det murres mer hos verdens beste klubb.

Les: Serie A selger fotballens mest utskjelte

Nå har ungdommen også skjønt at en trygg arbeidshverdag hos Bayern, som tar vare på sine beste, ikke er nok. Jamal Musiala har fortsatt til gode å runde 18 og har fortsatt 18 måneder igjen av ungdomskontrakten med Bayern.

Den tyskfødte engelske spilleren holdt til hos Chelsea frem til 2019 – og tok en Sancho og forlot balløya til fordel for Bundesliga. Her har den offensive midtbanespilleren hatt en eksplosjonsartet utvikling. Tidens yngste målscorer i Bundesliga for Bayern. 12 kamper i Bundesliga, 3 i Champions League så langt i sesongen, sier alt om planene Bayern har for tenåringen.

Men mye vil ha mer. Musiala har skjønt markedsverdien sin og akter å utnytte det. Ifølge Goal tilbød Chelsea ham en av historiens beste pakkeløsningen på akademiet, men Musiala valgte det grønnere gresset hos Bayern.

Nå virker heller ikke dette så grønt lenger.

Les på Engelske klubber: Aguero-comeback lar vente på seg

Så mens England og Tyskland begge kjemper for at tenåringen skal bestemme seg for deres landslagsdrakt, har ifølge Goal Manchester United, Liverpool og Manchester City alle satt seg på gjerdet for å vente på en mulighet til å hente Musiala tilbake til balløya.

Nå ser det ut som muligheten kan melde seg. Ifølge Goal har forhandlinger mellom Bayern og Musiala om forlengelse gått i stå. 17-åringen skal ha krevd ukelønn på rundt 1,2 millioner kroner, noe som er helt uhørt for de nøysomme tyskerne.

Vi kjenner til tre Premier League-giganter som ikke engang vil blunke for å tilby Bayerns wunderkid denne ukelønna. Dette kan smelle skikkelig for Bayerns langsiktige planer for 17-åringen.

Les: Roy Hodgson stikker av med fransk toppscorer foran snuten på Leeds