Scoringen godkjent av VAR og sponset av ... (foto: milan, twitter)

VAR har kommet for å bli. Managerne rundt om i de største ligaene raser når det teknologiske hjelpemidlet/og dommerne ikke ser, eller ser for mye. Vi tipper det ikke blir noe mindre bråk i Serie A når ligaene nå skal ut å kommersialisere tjenesten.

Selskapet bak den italienske ligaen, Lega Serie A, har de senere årene jobbet med en omstrukturering av sine komersielle aktiviteter. Alt som kan tjenes penger på skal utnyttes. Ikke noe uvanlig i det, men ifølge Sportbusiness.com skal Serie A som første store europeiske liga finne en offisiell teknologi-partner som skal betale for å bli assosiert med VAR.

Les: Marcus Pedersen får endelig reist ut i den store verden igjen

-Vår hovedoppgave har vært å klart definere sponsorbeholdningen vår. I vårt hode er den perfekte partner til VAR og mål-teknologien et globalt selskap med sterk egenkapital som vil utnytte fotballens potensiale gjennom TV-grafikker, global synlighet og en sterk innovasjonsrelatert historie, forteller Lega Serie A’s markedsdirektør, Michele Ciccarese ifølge Sportbusiness.com.

Er det virkelig VAR markedsdirektøren prater om?

Vi anbefaler potensielle sponsorer om å lodde stemningen til videodømmingen rundt om i Italia, for eksempel i den rødstripete delen av Milano. Når det gjelder fotball, kan teknologien være så perfekt den bare vil. Fotball er og blir følelser. Dette gjør VAR og dommere til fienden når det dømmes mot AC Milan.

Les på F7: AC Milan signerer nok en superstjerne

Det blir noen lite hyggelig assosiasjoner for sponsoren. Vi myker opp med noen lekre bevegelser av Jens Petter Hauge, denne gangen uten behov for bistand fra VAR.

Les: Roy Hodgson stikker av med fransk toppscorer foran snuten på Leeds