Nagelsmann skal ikke lide nød. (foto: bayern, twitter)

Niklas Süle valgte bort Bayern og spiller med erkerivalen Dortmunds drakt neste sesong, Oliver Kahn og gjengen jobber intenst for å få inn neste generasjon midtstopper som har potensialet, men som samtidig leverer fra dag én. Ifølge Sky Sports har Bundesliga-giganten funnet en kandidat Jurrien Tmber. 

Timbers debut på seniorlaget til Ajax kom i mars 2020, det første målet fra midtstopperen kom våren 2021 i kampen som gjorde Ajax til Eredivisie-mestere for 35. gang. Den nederlandske u-landslagsspilleren ble ikke overraskende hentet opp til Nederlands EM-tropp, der debuten kom i en vennskapskamp mot Skottland (står nå med seks landskamper).

Les: Borussia Dortmund klar med sin andre signering

Erik ten Hag ser 20-åringen allerede som førstevalget til Ajax, og har fått solide 41 kamper denne sesongen. Når Ajax har stått mot klubber som Sporting, Dortmund og Benfica i Champions League, har Timber også fått tillit fra den påtroppende Manchester United-manageren.

Les på Tysk fotball: Lukas Hradecky har ingen grunn til å angre på at han takket nei til Manchester United

Bayern München har en utfordring i midtforsvaret sitt, ifølge Sky Sport Germany har Bundesliga-giganten tatt kontakt med Timbers representanter for å lodde stemningen for en overgang i sommer. Ajax er kjent for å holde hardt på sine største talenter. Med kontraktsutløp først i 2024, må Bayern innstille seg på at dette kommer til å koste.

Les: Barcelona sliter med å selge supertalentet klubben digget