Rett etter midlertidig manager Ralf Rangnick overtok endret han treningstidene for Manchester United spillerne og ble svært upopulær. Byttet fra dag til ettermiddag førte til at familielivet som fotballspillere er så glade i ble forstyrret ytterligere. – Det er ille nok at mange kamper spilles om kvelden og i helgene når samvær med sine kjære står høyt på dagsordenen.

Samme feil er begått tidligere: Det måtte gå galt for Maurizio Sarri

Ajax manager Erik ten Hag tar over som Manchester United-manager foran neste sesong. Nå rapporteres det at nederlenderen vil kutte to uker av spillernes sommerferie. – Daily Mail melder Ten Hag mener at United-troppen vil trenge tid på å omstille seg til å spille hans type fotball. De er så uskikket at han vil ha dem tilbake på treningsanlegget Carrington to uker før den oppsatte tiden.

Slutt på ferien?: Tidligere Real Madrid manager Zinedine Zidane kommer til Champions League finalen i Paris 28. mai

Troppen hadde opprinnelig planlagt og møtes igjen 4. juli, men ifølge avisen har Ten Hag bestemt at de skal samles igjen allerede 20. juni.

Det vil i så fall være kun fire uker etter at sesongen er ferdig. United spiller sin siste kamp mot Crystal Palace 22. mai.

Ten Hag skal føle på at den dårlige sesongen United-laget har gjennomført, henger sammen med at spillerne ikke er godt nok trente. Den nåværende Ajax-manageren er kjent for sitt presspill med høy intensitet.

Ten Hags første kamp som United-manager er mot erkerival Liverpool i en treningskamp i Thailand 12. juli.

Les på Popidol: EA Sports dropper FIFA