Bare vent! Snart starter bråket rundt Gianluigi Donnarumma på nytt

Gianluigi Donnarumma

Det som var, hevet over enhver tvil Italias største keepertalent ble fostret opp i AC Milan. Gianluigi Donnarumma som blir 21 år om noen dager var et bevis på AC Milan sin storhet, men så som «lovlig voksen» valgte han tidenes verste agent Mino Raiola som lagde et sant helvete for klubben, for fansen, for de klubbene som var interessert i å kjøpe keepertalentet og sikkert også for Donnarumma selv.

Når alt roet seg ble en ny og sikkert god kontrakt skrevet under, men det var ikke en avtale skrevet i respekt og vennskap.

Les: Gigantisk Levy blunder: Tottenham sa nei takk til Grealish

Gianluigi Donnarumma har en avtale som AC Milan overhodet ikke har planer om å forlenge, de nye eierne i klubben ser på avtalen, som går ut om et og et halvt år som galskap.

Det blir salg av keeperen til sommeren, men da trolig ikke til noen av de klubbene som var interessert i forrige runde, eller som har brent seg på hans agent før.

Tuttosport skriver om keepersituasjonen i AC Milan og nevner også at de er meget interesserte i å signere Torinos førstevalg mellom stolpene.

Den tidligere Paris Saint-Germain keeperen Salvatore Sirigu har gjort jobben jevnt og godt i flere sesonger og har dukket opp som en erstatter for Donnarumma.

Les: Kåre Ingebrigtsen har fått sparken