Gigantisk Levy blunder: Tottenham sa nei takk til Grealish

Styreleder Daniel Levy

Tottenhams sterke mann Daniel Levy er kjent for å ha minst en fot på bremsen. – Han har fått massiv kritikk for å være gnien, tidligere manager Mauricio Pochettino prøvde så godt han kunne å få åpnet opp lommeboka litt mer, men lykkes ikke med det til tross for imponerende resultater på banen.

Tottenham kunne ha signert Aston Villa-kaptein Jack Grealish for bare 6 millioner pund sommeren 2018. – 24 åringen var allerede da en meget habil spiller, nå et og et halvt år senere er han en av de mest etterspurte spillere i Premier League.

Les: Manchester United har satt ny pris på Paul Pogba

Istedenfor å «rykke» opp selv til Premier League dro Grealish med seg hele Aston Villa, han meget imponerende spill fortsatte og styrket seg på øverste nivå. – Hans verdi har skutt i været og skal mannen som sitter på kistelokket kjøpe han må er prisen minimum 80 millioner pund.

Tottenham skal ha forsøkt å kjøpe i fjor sommer, da prisen forsatt var forholdsvis lav, ca 40 millioner pund. – The Sun skriver at nei takket fra Levy må regnes som en av de største tabber i nyere tid.

Daniel Levy måtte bare skvise litt hardere

Avisen skriver at på slutten av sesongen 2017/18 – før Villa ble overtatt av milliardæreiere – var Dean Smiths lag desperat etter å skaffe penger og var villig til å la Grealish gå for 6 millioner pund.

Spurs-styreleder Daniel Levy, som var klar til å dra på med laget på tur før sesongen, bestemte seg for å gå på i flyet i stedet sette seg ved forhandlingsbordet. – Han trodde Aston Villa var så desperate etter penger at de ville godta å få 4 millioner pund.

Tottenham landet i Los Angeles, ble Levy møtt med nyheten om at Nassef Sawiris og Wes Edens var klare til å pumpe store penger inn i Aston Villa. – De pumpet umiddelbart prisen opp til 40 millioner pund.

Levy som biffet opp sitt bud til 20 millioner pund, men det var for sent.

Nå ser det ut som om det er Manchester United som casher ut 80 millioner pund. Etter å ha signert Bruno Fernandes i januar, har rapporter hevdet at sjef Ole Gunnar Solskjær ønsker å fortsette sin Old Trafford-gjenoppbygging med mer unge, sultne talent som Grealish.