Bare Pierre-Emerick Aubameyang kan erstatte Luis Suárez

Pierre-Emerick aubameyang (foto: arsenal)
Top Article ad

Det er på tide at den franske superstjernen Pierre-Emerick Aubameyang som spiller sine landskamper for Gabon kommer til La Liga. – Mange mener at hans eksplosive lynne og spillestil passer bedre i Spania enn noen andre av de store ligaene som er mer strukturerte.

En overgang til Barelona nå ville være en naturlig videreføring av en ekstraordinær karrière som fikk sitt gjennombrudd i Saint-Étienne sesongen 2012/2013. – Spillestilen ligner på Barcelona stjerne Luis Suárez som har hatt meget godt av reisen fra Liverpool og Premier League til La Liga. Den uruguayanske spissen er ute de neste fire månedene og sørger for et vid åpent sår i angrepet til Barcelona.

Daily Mail planlegger Barcelona å legge inn et bud på Pierre-Emerick Aubameyang. – Spanske eksperter mener at nå er det eneste alternativ for Barcelona i januar.

Det er to årsaker i tillegg til selve det faktum at ikke veldig mange passer inn i et lag som er sentrert rundt verdens beste fotballspiller Lionel Messi. – Det er alltid vanskelig å hente spillere midt i en sesong, men Arsenal er langt utenfor skuddhold til kvalifisering til Champions League.

Les: Byr en halv milliard for en verdig Rashford erstatter

Med et og et halvt år igjen av avtalen med Pierre-Emerick Aubameyang vil det oppfattes som negativt hvis man holder på en stjerne som «passer» inn blant de store gutta holdes tilbake. – Det at Arsenal ikke har kvalifisert seg til Champions League er trolig grunnen til at det ikke har blitt signert en forlengelse på avtalen.

Les: Bekreftet: Inter har sendt bud sendt til London