Yes, Bundesliga er et perfekt springbrett. (foto: olmo, twitter)

Den 23 år gamle spanske angripende midtbanespilleren Dani Olmo forlot Barcelona sitt akademi i tenårene etter han fikk beskjed om at veien opp til førstelaget var veldig lang. – Nå ser det ut til at han kan velge selv hvilket lag han vil spille for!.

Tok en uvanlig vei til toppen!

Første stopp etter Barcelona ble den kroatiske storklubben Dinamo Kiev hvor kan gikk i gradene. I 2020 ble han solgt til RB Leipzig for 22 millioner euro en investering den tyske storklubben tjener godt på, ikke bare hver eneste uke på banen, men også ved et eventuelt salg.

Les: Vil betale av egen lomme første overgang mellom Real Madrid og Barcelona på 14 år

En retur til Barcelona kan være på gang, men konkurransen blir knallhard.

Sport Bild melder at den spanske storklubben interessert i å rekruttere den nå 23 år gamle Olmo. Dette vil være et lån for resten av sesongen, som kan koste opptil ti millioner euro, og deretter gjennomføre til et obligatorisk kjøp for 60 millioner euro.

Olmo har mistet en del av sesongen på grunn av en muskelskade, en skade han jobber intenst med å komme tilbake fra. Så langt har det vært tre opptredener for Leipzig i år, hvor han ble notert for en assist.

Og så var den konkurransen! – At Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær trenger en kreativ angripende midtbanespiller har vært tydelig denne sesongen, Paul Pogba har hodet sitt andre steder og Bruno Fernandes blir ofte for alene. – Den blå delen av Manchester skal også være interessert, Pep Guardiola har ved flere anledninger pekt på at angrepet trengs å styrkes. Dani Olmo vil være en perfekt tilrettelegger for enten Harry Kane eller Erling Braut Haaland som begge er høyt oppe på kjøpslisten til Manchester City.

Les: Bekreftet: Steve Bruce har stemplet ut