Raheem Sterling og Kevin De Bruyne

Det har vært en del misnøye hos Raheem Sterling denne sesongen. Da Guardiola før sesongslutt gikk ut og pratet om at spillere som ikke aksepterte situasjon med mindre spilletid måtte bort, var det ikke bare vi som mistenkte at denne var rettet mot Sterling.

26-åringen har hatt gode dager hos Guardiola og City etter at han snudde ryggen til Liverpool i 2015. Tre Premier League-titler og en nesten CL-tittel har fylt opp premieskapet i stua til Sterling.

Les: Zinedine Zidane får det akkurat som han vil uten å betale 100 millioners straff

Men for en angrepsspiller som Sterling er ikke dette nok. Etter at Phil Foden har banket seg inn i førsteelleveren til Guardiola med 50 kamper denne sesongen (!), med solide 16 scoringer og 10 assist, er det ikke lenger Sterling som er the shining star.

Ingenting tyder på at 21-åringen Foden kommer til å slippe opp på gassen, noe som gir Sterling motivasjon to seek life elsewhere.

I Barcelona jobbes det med å slippe Sterling til på Camp Nou. Ifølge spanske SPORT er City-spilleren definert som et av toppmålene i sommer.

Les på F7: Nå er det klart for fotballkamper igjen

Den økonomiske situasjonen hos Barcelona lyser signalrødt i mørket, noe som betyr at det må gjennomføres flere salg for å rydde plass til en godt vant stjerne som Sterling.

Ifølge den spanske avisen jobbes det hardt med å finne kjøpere til Philippe Coutinho, Miralem Pjanic og Samuel Umtiti for å kvitte seg med noen lønnsbelastninger.

Vi tipper Guardiola ikke står i veien for en overgang.

Les: Frenkie de Jong har spilt seg helt til topps i La Liga