The Boss.

Den siste sesongen har det stått skrevet utenpå Real Madrid manager Zinedine Zidane han var fantastisk lei av kongens klubb. – Borte var de geniale trekkene, hyllesten fra fansen og det «onde» selvsikre smilet til en vinner som kan ta alt. Den franske manageren var en skygge av seg selv.

Det er et år igjen av Zinedine Zidane sin avtale med Real Madrid, president Florentino Pérez lot han bryte avtalen uten at det utløste en straff på 10 millioner euro. – Han trodde Zidane hadde planer om å ta på seg Adidas slippers og tusle ned på stranden og slappe av et år eller to, men nei. Istedenfor ser det ut som om han går til den største konkurrenten til neste års Champions League trofe.

Les: Sky Sport: Maurizio Sarri henter Chelsea-spilleren han fikk til å skinne

Paris Saint-Germain har sikret seg Neymar og klubbens søkkrike eier Nasser Al-Khelaïfi har gjort det krystallklart han ikke selger Kylian Mbappé. Manager Mauricio Pochettino som bare har vært i Paris i noen måneder har mest lyst til å returnere til Tottenham, men han blir ikke «løslatt» før en de heller vil ha er på plass.

For Paris Saint-Germain er det ingen større enn Zinedine Zidane. «Zizou» er superhelt i Frankrike, han har vært på ønskelisten til verdens rikeste klubb en god stund og viseversa. Zidane drømmer om å stå midt på matta på Parc des Princes og motta hyllest fra et meget entusiastisk hjemmepublikum.

Vi skal ikke nok en gang rakke ned på Tottenham styreleder Daniel Levy for sparkingen av Pochettino noen måneder etter Champions League-finalen i 2019 – og det som kan bli en retur på argentineren. – Vi skal heller ikke stille spørsmålstegn til Pochettinos angivelige flørting med Tottenham. Selv om sparkede Thomas Tuchel brukte månedene etter Paris-exiten til å vinne Champions League med Chelsea, er PSG fornøyd med hvordan Pochettino løste utfordringen, selv om det verken ble Ligue 1-tittel eller finale i Champions League.

Les: Daily Mail: Formelle Haaland-samtaler i gang

Plan A skal være å gi Mauricio Pochettino mer tid i hvert fall offisielt samtidig «under bordet» melder franske Le10 Sport har PSG startet jobbben med å sette sammen et tilbud til: (trommevirvel) Zinedine Zidane.

Ifølge Le10 Sport er Zidane drømmekandidaten til å erstatte Pochettino – hvis argentineren blir for fristet av Tottenham-jobben.


Det snakkes om at Zidane sirkler seg inn rundt jobben som fransk landslagstrener, men med få tegn fra Didier Deschamps om at han akter å gi seg, kan PSG-jobben passe glimrende.

Kommer Zidane til Paris, er sannsynligheten stor for at Kylian Mbappé også slutter å gruble og blir for å spille for idolet Zidane. – Det var tross alt tanken om å spille for Frankrikes store helt som fristet han med en overgang til Real Madrid.