Trenger den tøffe matchingen noen år til.

Vi har en stund hørt at Barcelona trolig raider Liverpool igjen når de skal erstatte den tidligere Reds-spissen Luis Suarez, men ifølge rapporter i Spania er det nå mer sannsynlig de vil søke etter en Manchester United-mann.

La Liga-gigantene tok Suarez fra Anfield i 2014, og tiden hans på Camp Nou har absolutt vært en suksess, han har til og med klart å slutte å bite, men i en alder av 32 år og med bare to år igjen på kontrakten sin, har Barcelona begynt å se på sine langsiktige alternativer.

Les: Sergio Ramos satte imponerende rekord mot Norge

Klubben klinte til med en gigantinvestering i sommer da de hentet Antoine Griezmann, som valgte dem til tross for en bedre deal fra Manchester United. – Den franske superstjernen er hovedsakelig blitt utplassert på vingen så langt, noe som betyr at Barca kan se ut til å legge ytterligere ildkraft til frontlinjen.

I følge Mundo Deportivo er et av navnene på deres shortlist for å bli Suarezs etterfølger Liverpool-stjernen Roberto Firmino. Brasilianeren er utrolig populær på Anfield av både spillere og fans, men de kan ifølge artikkelen slappe av ettersom Firmino ikke er det viktigste Premier League-baserte målet som Barca har i tankene.

Les på Popidol: Disney-stjernen Maitland Ward topper pornolisten med filmen Drive

Tottenhams Harry Kane og Man Uniteds Marcus Rashford har begge passert Firmino på listen.  Til tross for at Rashford nylig signerte en kontraktsfornyelse på Old Trafford, er Rashford øverst på listen på grunn av sin alder og utviklingspotensiale.

De mest ambisiøse i Barcelona ønsker seg Kylian Mbappe fra Ligue 1-mesterne Paris Saint-Germain, selv om han sannsynligvis vil være den dyreste spilleren på listen deres og den dyreste noen sinne.  Inn som aktuell i det siste den lovende Inter Milan-angriperen Lautaro Martinez, en lagkamerat til Lionel Messi på det argentinske landslaget.

Les på Helsesjefen: Blir du trøtt av maten du spiser ?