Nå skal Barcelona se hva de går glipp av.

Lenge så det ut til at Jasper Cillessen ville finne veien til Stamford Brigde og Chelsea etter at han en stund har ønsket seg videre bra Barcelona, men på grunn av kjøpsforbudet ser det ut til at han fortsetter i La Liga og istedenfor byttes med Valencia keeper Neto. 

Jasper Cillessen har vært reserve for Marc-André ter Stegen i Barcelona målet de siste sesongene.. Både Cillessen og Barcelomna har meldt seg om at veien skal skilles denne sommeren, og nå ligger det forslag på bordet om at nederlenderen fortsetter hos La Liga-rivaler Valencia.

Les: Thiem tilbyr Serena Williams å spille double

Ifølge flere spanske medier har Barcelona og Valencia de siste dagene forhandlet om en byttehandel der Cillessen går til Valencia, mens den brasilianske målvakten Neto tar den andre veien.

RAC1 kunngjør blant annet at Barcelona kjøper Neto i slutten av denne måneden til en pris mellom 185 og 225 millioner kroner, da Valencia sammenlignet med Financial Fair Play-reglene trenger inntekt før utgangen av juni.

Les på Popidol: Marcus Rashford og Jesse Lingard gjenskaper legendarisk Solskjær-scoring

Avtalen er slik at Valencia 1. juli kjøper de Cillessen fra Barcelona for nøyaktig samme beløp.

r.Den 29 år gamle brasilianske Neto bevoktet buret for Valencia i fjor, han kan i Barcelona nok se frem til å være reserve for Marc-Andre ter Stegen han også.