Australske Dominic Thiem, rangert på fjerdeplass i verden, har tilbudt Serena Williams å spille doubles sammen under Wimbledon, for å legge disputten fra French Open bak seg.

Thiem beskyldte Williams for å ha «dårlig personlighet» etter at han ble bedt om å flytte en pressekonferanse for å gi plass til Williams, som har vunnet 23 Grand Slam-titler. Hun er også favoritt til å vinne Wimbledon 2019 hos de aller fleste norske oddssider.

«Det var sannsynligvis ikke Serenas feil. Hennes prestasjoner er utrolige, sensasjonelle.» uttalte han på tirsdag.

«Jeg vil gjerne slutte fred med henne i Wimbledon eller US Open Mixed Doubles.»

Thiem, som ble slått i finalen av French Open av Rafael Nadal, mener nå at det var turneringsledelsen som hadde skylden for hendelsen, hvor han ble skyndet ut av intervjurommet hvor han stod midt i et intervju, etter fjerderundeseieren over uruguayanske Pablo Cuevas.

Ønsker du å tippe på Wimbledon-turneringen? Det finnes en rekke oddssider hvor du får bettingbonuser for Wimbledon!

«Sett i ettertid er det komisk at en slik organisatorisk feiltakelse skjer i en Grand Slam-turneringen. Det jeg ikke forstår er hvordan det hele ble blåst sånn opp.»

Serena Williams er ikke ukjent med å vinne Wimbledon Mixed doubles. Hun vant allerede tilbake i 1998, som 16-åring, sammen med Hviterusslands Max Mirnyi. Nå i januar slo hun seg på lag med landsmannen Francis Tiafoe da de deltok i Hopman Cup.

Forrige helg tapte Thiem for Nadal i finalen av French Open for andre år på rad, men han sier han er trygg på å forbedre sine tidligere opptredener i Wimbledon, hvor han bare har kommet seg forbi andre runde en gang på fem forsøk. Han er en ganske stor underdog his de fleste norske oddssider, med en vinnerodds på rundt 34!

«Wimbledon er noe helt spesielt, det er den mest prestisjefylte turneringen i hele verden» la han til. «Jeg ønsker å vise meg fra en bedre side enn i fjor. Da var jeg småskadet, og måtte gi opp i første runde (mot kyprioten Marcos Baghdatis). Nå tror jeg at jeg har gode sjanser for å komme relativt langt.»

Thiem starter sine forberedelser for å spille på gress i Halle-turneringen i Tyskland, før Wimbledon starter 1. juli. 34 i odds for verdens fjerde rangerte spiller høres ut som et fristende oddsspill, særlig om du kan kombinere det med en betting bonus!

Så gjenstår det å se om Serena Williams tar imot innbydelsen fra Thiem, og stiller til start i Mixed Doubles sammen med ham.