Du kan skimte den franske hestehalen i midten. (foto: barcelona, twitter)

Vi ser helst at spillere lykkes og får tid til å lykkes, men når du ligger i prisklassen til Antoine Griezmann må du tåle å få noen spørsmålstegn sendt i din retning. Har franskmannen egentlig en betydning for Barcelona når det skal kjempes om trofeer?

Vi snakker ofte om spillere som kan gjøre en forskjell, en game changer, en som kan snu og avgjøre de tette kampene. Før viruspausen fortalte Griezmann i et intervju at han fortsatt ikke hadde funnet sin plass og måtte jobbe mer for å ta plass. Hos Atletico var ikke dette et tema, hos Barcelona må han virkelig kjempe for å få lov til å røre ballen.

Les: En milliard er for mye for Jadon Sancho, men ikke for Barcelona stjerne

På tirsdagens 2-0 seier mot Leganes var det nok en kamp der Griezmann løp og løp, uten helt å være del av Barcelonas angrep. For Griezmann er det betryggende å høre at Quique Setién ser hva han uttretter i lagmaskinen.

-Det er ikke lett å spille inne i angrepet. Det er så mange spillere rundt, så det skal gjøres godt å finne rommet. Griezmann gjør et prisverdig arbeid for oss og han scoret idag, men det ble underkjent. Han er meget viktig for oss, sier Setien ifølge Marca.

Les på Jason Momoa og Peter Dinklage kan kanskje få meg til å se en vampyrfilm

29-åringen har nå vært på banen i 39 kamper for Barcelona siden overgangen forrige sommer. 14 mål og 4 assists taler om at Griezmann er et godt stykke unna å levere det han ble hentet inn for.

Vi tenker Griezmann må levere mer enn hederlig innsats de neste ukene for ikke å bli sendt ut før neste sesong. Det finnes grenser for hvor lenge Setién gidder å forsvare den franske verdensmesteren.

Les: David Moyes drittsur – Tottenham og Liverpool frister supertalent