Tilbake til røttene. Får spillere som ikke bare er ute etter en grisete stor paycheck. (foto: barcelona, twitter)

Erik ten Hag har akkurat blitt annonsert som ny manager på Old Trafford og vil fornye stallen betraktelig. Barcelona er klare til å tilby Manchester United-spissen Marcus Rashford en ny start hvis Erik ten Hag ikke vil ha ham som en del av hans gjenoppbygging.

LES: Overgangen som vil skape et fotballjordskjelv

Rashford har slitt med formen denne sesongen og har kun tolv starter i Premier League under Ragnick. Ankomstene til Cristiano Ronaldo og Jadon Sancho har betydd at har havnet bak i køen på Old Trafford.

Viser vei med og uten United-drakt. (foto: united, twitter)

I følge Sport er Barcelona klare til å tilby Rashford en vei ut, med Ten Hag som forventes å overhale den nåværende troppen fullstendig når han kommer til sommeren.

SISTE: Conte jakter allsidig midtbanestjerne

I de tre sesongene før denne, har Rashford scoret over ti ligamål i alle. Det er utvilsomt en spiller der inne, men det vil kreve en manager som vil gi han tillit og ha tålmodighet med ham for å få 24-åringen til å spille på toppnivå igjen.

Barcelona-manager Xavi har finsiktet Premier League for nye spillere de siste seks månedene, og hentet inn Ferran Torres, Pierre Emerick-Aubameyang og Adama Traore, som alle har bidratt til Barcelonas gode form under den spanske manageren.