Vi ender ofte opp med bilde fra Liverpool-tiden. Et rop fra underbevisstheten? (foto: coutinho, twitter)

Bayern München takket nei, Barcelona har Lautaro Martinez-planer og Coutinhos agent sier brasilianeren ønsker seg tilbake til Premier League. Nå gidder ikke Barcelona å sitte passive å vente på bud.

Ifølge Goal har Barcelona nå gått direkte til Arsenal og Newcastle og «servert» Coutinho og alt det måtte innebære av muligheter og utfordringer.

Les: Barcelona-presidenten vag om veien videre

Begge Premier League-klubbene har tidligere vært sterkt linket til en Coutinho-overgang, men ifølge Goal har ingen av klubbene gitt et svar. Med stor usikkerhet rundt det sportslige og økonomiske den kommende sesongen, er ikke lønnsbelastningen pluss solid overgangssum for å ha Coutinho i hus det første som dukker opp på ønskelista.

Det snakkes om at Premier League-klubbene utforsker muligheten til en leieavtale med Barcelona, som ifølge Goal har blitt så desperate at de ikke lukker døren for nok et ulån av spilleren som kostet klubben godt over milliarden.

Les på Popidol: Kastet ut av nattklubb

Blir det deal, vil Barcelona fotsatt tape penger, men slipper å bli minnet på det hver dag med Coutinho sittende på benken, Premier League-klubben kan skryte av det som fortsatt må regnes som en toppsignering – og Coutinho får en ny sjanse til å finne seg sjæl utenfor Anfield.

Bli enige, bli ferdige – og let´s move on.

Les: Liverpool har funnet seg en Dejan Lovren-erstatter