Fikk nok plass i PSG-garderoben. (foto: psg, twitter)

På banen var det proppfullt av overskudd da Barca-spillerne med den nye angrepssjefen Memphis Depay i spissen lekte seg til 3-0 seier over Juventus forrige uke. Totalt ble det 14 scoringer i preaseason, men på økonomikontoret til Barca er stemingen en helt annen før sesongstart.

Med koronarestriksjoner må Barcelona begrense publikumskapasiteten på Camp Nou til 29 803 for egne supportere. På søndag spilles åpningskampen mot Real Sociedad, og Barca-ledelsen så nok for seg at det skulle bli kamp om billettene.

Les: Cadena SER: Real Madrid viser de er seriøse, legger 1,2 milliarder på bordet

Ifølge Diario AS ble det sendt ut invitasjon til de 83 000 sesongkortholderne om å bli med i trekning om billett til søndagens kamp. En solid masse å fylle opp de 29 tusen plassene, skulle vi tro. Diario AS kunne melde at resultatet ble 15 820 som meldte seg. Dermed ble rundt 13 000 billetter flyttet over til det generelle billettsalget.

Det er fortsatt en anstrengt koronasituasjon i Spania, men likevel. Barcelona fryktet bortfall av inntekter etter Messi-exit, klubbpresident Joan Laparta har fått en forsmak på dette.

Les på Tysk fotball: Fjørtoft fikk jobben med å gi Eintracht-supporterne en Jens Petter Hauge forelesning

Les: Radja Nainggolan slutter ikke å sjokkere