Bilde: Marca: Rått!

Den franske superstjernen Kylian Mbappe må sies å ha fått det ultimate svar på tiltale da han krevde tydelige forsterkninger av laget etter Paris Saint-Germain bare klarte andreplassen i Ligue 1 og røk ut i semifinalen i Champions League mot Manchester City.

Han satte seg på bakbeina og nektet å forlenge sin avtale som går ut neste sommer. – Det lå i kortene at en overgang til Real Madrid var «rett rundt hjørnet» men så kom Paris Saint-Germain med det ultimate svar på tiltale:

Les: Kasper Schmeichel ny kaptein hos Leicester

Med disse nyanskaffelsene blir Paris Saint-Germain svært vanskelige å slå.

  • Achraf Hakimi
  • Danilo Pereira
  • Lionel Messi
  • Georginio Wijnaldum
  • Sergio Ramos
  • Gianluigi Donnarumma

Allerede med spillere som Neymar og Ángel Di María i stallen blir et tilnærmet umulig.

I følge Cadena SER vil Real Madrid tilby nesten 120 millioner euro Kylian Mbappé. – Hvis tilbudet ikke blir akseptert, vil Real prøve å hente Mbappé gratis neste sommer.

Les: Martin Ødegaard uten draktnummer

At Real Madrid skulle ønsker seg PSG -stjernen Kylian Mbappé er ingen hemmelighet, og nå, ifølge Cadena SER, forbereder den spanske klubben et siste bud på franskmannen. – Før vinduet stenger om et par uker, har Real Madrid til hensikt å tilby 120 millioner euro.

Kylian Mbappé har lenge tenkt på å forlate PSG og i stedet bli med Real, men etter Lionel Messi kom har pipa fått en annen lyd. – Vi i Sporten regner det som rimelig sikkert vi i løpet av noen dager får en kunngjøring fra Paris Saint-Germain om Kylian Mbappe.