Ilaix Moriba snek seg til litt nærkontakt med sitt idol

Den 18 år gamle midtbanespilleren Ilaix Moriba fra Guinea har vært en del av Barcelona siden 2010, men så var det noe som skjedde. – Som de fleste nå vet etter at klubben måtte gi slipp på Lionel Messi har Barcelona seriøse økonomiske problemer. Problemer som Moriba ikke ønsket å være med å løse.

Barcelona som nylig promoterte han til sitt førstelag kom med et forslag på forlengelse av Ilaix Moriba sin kontrakt som går ut neste sommer. – Men med interesse fra Tottenham i vinter og et oppblåst selvbilde avviste han tilbudet, med konsekvens at han ble sendt tilbake til B – laget.

Les: Leeds lykkes endelig med Daniel James!

Ilaix Moriba er et fantastisk talent og absolutt mer enn god nok for de fleste førstelag.

Nå kom en god nyhet, både for Barcelona som sikrer seg mellom 15 og 20 millioner euro og for Ilaix Moriba som kommer til en stor klubb, uten pengeproblemer.

Marca: RB Leipzig er enig med Barcelona om å signere Ilaix Moriba

Det er allerede booket flybillett til hvor den obligatoriske legetesten skal gjennomføres trolig i løpet av onsdagen.

Samtalene mellom de to klubbene har vært intense siden forrige helg, Leipzig hadde opprinnelig tilbudt seks millioner euro for overføringen, men Barcelona avslo budet og ba om rundt 20 millioner euro for å la spilleren gå.

Tottenham Hotspur kom tilbake som potensielle frier, og var villig til å tilby 20 millioner euro for å signere Moriba, som var fast bestemt på at han bare ville flytte til RB Leipzig.

Bundesliga -laget hevet tilbudet sitt om Moriba etter salget av midtbanespiller Marcel Sabitzer til Bayern München, og de to partene kom til enighet i går kveld.

Les: Danny Drinkwater har karret seg tilbake til balløya fra Tyrkia