I sedvanlig positur. (foto: leeds, twitter)

Vi smiler fortsatt da vi tenker på hvordan Leeds hamret løs på motstandernes forsvar i det ekstremt etterlengtede comeback´et til Premier League. Vi vet ikke om motstanderne har kommet seg over Bielsa-sjokket, men de første kampene i august tyder på at noe av råskapen i angrepet mangler.

I 5-1 tapet mot Manchester United var det vondt å se på. Dette skal gjøres noe med. Daniel James var på vei til Leeds i 2019 da Manchester United albuet seg foran. Vingen var da en spiller Marcelo Bielsa virkelig ønsket seg til angrepsmaskineriet.

Les: Memphis Depay tørker tårene til Barca-supporterne

Nå er muligheten tilbake.

Selv om United har hentet inn Jadon Sancho og hentet tilbake Jesse Lingard, har James stått i to av de tre første Premie League-kampene. Med totalt 15 Premier League-kamper forrige sesong, tydet dette på at 23-åringen var på vei til å bryte gjennom denne sesongen.

Så bestemte Ronaldo seg for å forlate Torino, og alt ble snudd på hodet for James.

Les på Engelske klubber: Solskjær leder historiens beste bortelag

Ifølge BBC og den alltid tilstedeværende overgangsjournalisten Romano, hevdes det at Leeds er dypt inne i forhandlinger om en permanent overgang for waliseren.

Kan ikke klage, har fått med seg noen høydepunkter hos United. (foto: united, twitter)

Les på Engelske klubber: Solskjær leder historiens beste bortelag

Da ser det ut som Bielsa endelig får inn hurtigtoget James. Vi tror Leeds-manageren har mer å hente ut av vingen på Elland Road enn Solskjær på Old Trafford.

OPPDATERT: På tirsdag signerte James og Leeds femårskontrakt.

Les: Gikk ikke som planlagt for Amad Diallo