Kongen av Bling gjør det ikke lett. (foto: neymar, twitter)

Det er alltid hyggelig når noen blir «venner igjen»

Helt siden Paris Saint-Germain satte verdensrekord og betalte Barcelona 222 millioner euro for Neymar har den spanske storklubben vært sinne på alle. – Neymar, den franske storklubben, domstolene og La Liga.

Den juridiske kampen som har pågått helt siden Neymar dro til Paris er avsluttet. Neymar var Barcelona-spiller fra 2013 til 2017, da han gikk til Paris Saint-Germain. I etterkant av overgangen gikk Barcelona til søksmål og krevde en bonus for kontraktsforlengelse tilbakebetalt.

Les: Fighter Wayne Rooney nekter å gi seg

Barcelona at de hadde kommet til en minnelig avtale med Neymar. Dette slutter år med tvister og juridiske anklager som involverer de to enhetene, som startet da den brasilianske stjernen forlot den katalanske klubben for å signere for Paris Saint-Germain.

Barcelona og deres advokater hadde forhandlet om en avtale i flere måneder der katalanerne ba fotballspilleren om 16,7 millioner euro, mens Neymar krevde 47,2 millioner euro.

Les: Emre Mor har skaffet seg Mino Raiola

Neymars overgang til PSG medførte en stor forskjell i tolkning med hensyn til flere kontraktsbestemmelser, spesielt fornyelsesbonus og skattesakers skapte problemer.

Selv om det er vanskelig å se hvordan Barcelona skal klare økonomisk å hente Neymar tilbake til Camp Nou er i hvert fall et stort hinder ryddet av veien.