Fortsetter kampen også på gressmatta.

Nå skal ikke waliseren som har spilt 45 Premier League-minutter siden begynnelsen av november få skylda for at Christian Eriksen ikke får returnere til Tottenham, men Bales ukelønn svir i overkant mye for styreleder Daniel Levy.

Det har vært et skikkelig ping-pong spill rundt Eriksen og Tottenham. Skal, skal ikke tilbake. Skal, skal ikke tilbake. Ifølge overgangseksperten som alle elsker å referere til, Fabrizio Romano, er Mourinho fristet til å hente inn Eriksen på leie i januar. Men styreleder Daniel Levy er alt annet enn interessert i å hente inn dansken som forlot Spurs på en noe sår måte, og i tillegg tvinges til å matche Eriksens årslønn på rundt 78 millioner kroner.

Les: Nå kan Dortmund slippe Jadon Sancho

Ifølge The Telegraph betaler Tottenham allerede 220 000 pund i uka til Bale (Real Madrid sponser resten av de 600 000 pundene). Når Bale i tillegg har levert sørgelig lite på grunn av skade, sykdom og annet grums, slipper ikke Levy inn nok en stor utgiftspost som innebærer stor usikkerhet på kamparenaen.

Men skulle Eriksen skjønne sitt eget – og karrierens beste – og senke lønnsforventningene kraftig, da blir ikke Gareth Bales lønnsslipp lenger «dørvakten» på Tottenham Hotspur Stadium.

Les: Brighton sendte Leeds nærmere det sorte hullet