Douglas Luiz

Det kan bli tøft for Aston Villa å holde på spillerne sine denne sesongen, allerede har kaptein Jack Grealish en fot innenfor portene på Old Trafford og nå åpner en smart klausul i salgskontrakten for retur for tidligere Manchester City spiller Douglas Luiz.

Aston Villa har kamp på kniven for å berge plassen i Premier League når de en gang starter i spille igjen. – Et intervju med Vasco TV kom Douglas Luiz med noen uttalelser som fikk fansen til å reagere.

Etter å ha vært leid ut i to sesonger til spanske Girona bestemte Manchester City seg for å selge den nå 22 år gamle Douglas Luiz til Aston Villa i fjor sommer.

Les: Juventus-stjerne i streik vil spille for Ole Gunnar

Luiz kunne fortelle at det var en klausul i kjøpskontrakten som gjorde at Manchester City kan kjøpe han tilbake innen to år. – Slik hans form har vært så langt i år er det slettes ikke så dumt.

«Det er en klausul i avtalen, så Manchester City kan kjøpe meg tilbake i løpet av de to første årene»

Han legger heller ikke noe papp imellom når han roser manager Pep Guardiola:

«Jeg beundrer ham og takker ham for alt han har gjort. Jeg er beæret over å bare ha fått oppmerksomhet fra en så stor trener. For meg er han den beste i verden»

«Jeg har ingen ord å forklare (Guardiola). Han er en fyr som er fokusert på fotball, livet hans er fotball».

«For meg er han den beste treneren i verden. På to måneder klarte fyren å utvikle mer enn 70 prosent av potensialet mitt».

«Jeg føler meg veldig beæret over å ha denne kjærligheten fra en flott trener, som for meg er den beste, for fotballen min».

«Jeg forventet ikke å bli solgt, men jeg tror at Gud vet alt.»

Luiz reserverte imidlertid en spesiell omtale for Villa, og la til at han var imponert over atmosfæren på Villa Park.

«Jeg er veldig glad i denne flotte klubben som for meg er som Vasco».

«Den har sin ‘kittel’ [stadion], den har en veldig lidenskapelig gjeng for klubben. Det er en klubb som er anerkjent i hele landet, og jeg er sikker på at klubben er veldig fornøyd.»

Les: Hvorfor har nettcasinoer base på Malta?