Achraf Hakimi

Michael Zorc, Borussia Dortmunds sportslige leder, har bekreftet at klubben vil gjøre alt de kan for å holde Achraf Hakimi minst en sesong til, til tross for at Real Madrid vil deres spiller skal tilbake fra låneoppholdet.

Hakimi sin agent, Alejandro Camano, bekreftet for noen dager siden at høyrebacken ville komme tilbake til Real Madrid på slutten av sesongen og deretter vurdere hans fremtid, inkludert en mulig retur til Signal Iduna Park.

Les: Bekreftet: Liverpool forlenger med spennende ving

«Den kontraktsmessige situasjonen er klar: han kommer tilbake til Real Madrid for nå,» sa Zorc på en pressekonferanse. «Imidlertid prøver vi å få ham til å spille for oss neste sesong, men det er for tidlig å diskutere dette nå. Achraf har selv ikke tatt noen avgjørelser, selv om han vil spille hos Real Madrid. Før eller senere vil 21-åringen måtte finne sin plass på Estadio Santiago Bernabeu, og Real Madrid vil ikke selge en spiller med en slik lys fremtid foran seg».

Borussia Dortmund er et av Europas beste lag for øyeblikket og en ekstremt god skole for en ung spiller med ambisjoner, trolig bedre enn det Real Madrid kan stille opp med.

Den tyske klubben er tydelig på at de vil ha han i et år til og virkelig la han spille, akkurat det er noe Real Madrid ikke kan love.

Les: Har null kamper for Chelsea – nå kan det bli Champions League