Pablo Maia

Det er to år siden São Paulo løftet opp et av sine akademispilleren til førstelaget. En avgjørelse som har vært et lykketreff for både lag og den nå 22 år gamle midtbanespilleren Pablo Maia.

Nå bringer talentet Pablo Maia til Premier League. Daily Mail skiver at det er full kamp mellom Arsenal, West Ham og Fulham om hvem som skal lande en avtale.

Les: Harry Kane ble bevisst droppet av Manchester United

São Paulo vant serien i fjor! – Det var en svært taknemmelig spiller som oppsumerte året i sosiale medier: «Takk, 2023! Et år som utviklet seg mye som idrettsutøver! Jeg var i stand til å oppleve utrolige opplevelser, bli mester for en enestående tittel og drømt om av @saopaulofc! Jeg kom på landslaget, som var en drøm for meg!! Jeg ser frem til 2024 med samme motivasjon og ambisjon om å fortsette å vokse og bygge historien min! Det blir et år med store mål fremover! Og jeg går med hevet hode!»

Les: Newcastle og Aston Villa leder racet for «glemt» Arsenal-stjerne

Speidere fra alle tre klubber var tilstede da São Paulo vant Supercopa do Brasil!

Det har også vært klubber fra La Liga som har vært interresert, men drømmen for Pablo Maia som ifølge Transfermarkt er verdt 11 millioner euro har alltid vært Premier League.

Les: Erling Braut Haaland er den mest verdifulle spilleren i Premier League