Arsenal-manageren roper om hjelp

142
Hjælp. (foto: arsenal, twitter)

Manchester City ristet Arsenal i fillebiter på The Emirates med 3-0 seier til bortelaget. Nå ber «stakkars» Ljungberg om å få hjelp.

Fredrik Ljungberg visste selvfølgelig hva han gikk til, men vet samtidig at usikkerhet og dårlig organisering påvirker spillet.

Per Mertesacher ble hentet fra akademiet for å bistå Ljungberg som assistent i prosjekt: Save Arsenal from disaster, please.

Les: «Dropp United-stjernen og hent inn Mandzukic»

Det er bare det at vikar Ljungberg fortsatt må dele tyskeren med akademiet.

Samtidig har nok svensken innsett at dette prosjektet ligger litt over erfaringsgrunnlaget hans som manager. Ett skudd på mål i løpet av 90 minutter – på hjemmebane mot City – bringer nok litt desperasjonen i stemmen til Ljungberg.

-Det er en stor ære å jobbe med dette, men Per har to jobber. Jeg har sagt at managersituasjonen må avklares. Det er bra med en avgjørelse, uansett hva det blir, sier Ljungberg ifølge ESPN.

Samtidig viser svensken at ikke alt håp er ute selv om de ble overkjørt av City.

-Vi må være realistiske. Det er et «hav» mellom oss og City i kvalitet. Liverpool og City er i en egen liga, avsluttes det fra Ljungberg.

Les: AC Milan, Barcelona og Bayern-stjerne har fått sparken

Som kanskje drømmer om en mer laidback posisjon som assistent? Vi tipper det kommer noen kunngjøringer fra Arsenal før jul.