Next Generation allready here. (foto: barcelona, twitter)

Barcelona er inne i et nødvendig generasjonsskifte uten at Koeman har arbeidsro til å sende innpå de største talentene på bekostning av erfaring. Etter onsdag kveld kan dette bli noe lettere. Da viste en 21-åring at han i løpet av noen minutter kan avgjøre en semifinale.

Hvis du tar et nyhetssøk på Piug Riug dukker det stort sett opp saker om exit Camp Nou. På onsdag gjorde tenåringen stor del av jobben bak den spektakulære snuoperasjonen mot Granada.

Les: Hva er det egentlig Solskjær og United har holdt på med?

Ti minutter før slutt ledet Granada 2-0 i Copa del Rey-semifinalen og journalistene kvesset tastaturet for nok en dommedagsartikkel om prosjekt Koeman. Så sendte Barcelona-manageren innpå Riqui Puig for å skape ny dynamikk i angrepsspillet som til da hadde gått i stampe.

Griezmann og Jordi Alba tok imot Puig-injeksjonen og sørget med sine scoringer at kampen dro ut i ekstraomganger. Da dommeren blåste av, hadde 21-åringen spilt 44 minutter der Barcelona snudde 0-2 til 5-3 seier. I denne perioden serverte den unge midtbanespilleren 70 pasinger med 97 % treffsikkerhet.

Vi kan ikke skjønne annet enn at Puig fikk den største nederlandske bjørneklemmen denne kvelden. Helt konge! Nå kan Koeman stole mer på at unggutta allerede har det inne – hvis de får muligheten.

Les: Lager krisestemning hos Borussia Dortmund etter å ha hentet inn denne karen