Amad Diallo

Manchester United startet arbeidet med å hente hjem den engelske superstjernen Jadon Sancho lenge før vi hadde hørt om corona, det var snakk om en overgang i fjor vinter og igjen sist sommer.

Fra å være det eneste viktige i godt over et år, er nå interessen for Borussia Dortmund vingen Jadon Sancho på god vei til å smuldre bort. – Forhandlingene foregikk i det uendelige, men de ble aldri enige om en avtale klubbene i mellom, Jadon Sancho hadde allerede akseptert betingelsene romjulen 2019.

Dortmund rikket ikke ved deres verdsettelse av spilleren på 108 millioner pund, mens Manchester United strakk seg til 93 millioner pund opp fra ca 70 millioner pund som var deres startpunkt.

Daily Express skriver i dag, det vi i Sporten.com skrev for noen måneder siden at Manchester United har gitt opp jakten på 20-åringen. – I sommer skrev United under en avtale for Amad Diallo, som fullførte en £ 37 millioners overgang fra Atalanta i januar. 18 åringen er nå på plass på Old Trafford og har allerede imponert på Manchester United sitt treningsfelt Carrington. Vi får se mer til Diallo fremover. – Garantert.

Les: Solskjær senker ikke akkurat forventningene til Amad Diallo

Manchester United utlignet rekorden for den største seieren i Premier League-historien da de knuste Southampton 9-0 på tirsdag. – Suksessen og posisjonen på toppen av tabellen gjør at følelsen av krise er helt borte, det hjelper ikke som Bild skriver at Dortmund skal være villig til å slå av 20 millioner pund på prisen til Sancho. Avisen mener det prislapp på 88 millioner pund vil gjenskape Uniteds interesse.

United-legenden Gary Neville stemplet Red Devils ‘jakt på Sancho i fjor sommer som pinlig. Sky Sports-eksperten forklarte: «Sancho-tingen er pinlig. Det har pågått nå i fjerde måned. Det er pinlig, det.

«Og så for å legge inn et bud som blir avvist … de smarte klubbene, de har tilbud sortert bak kulissene, agentene jobber hardt, klubbens tjenestemenn er enige om ting, og når budene går inn, blir det akseptert, det er gjort .

«Hvem legger inn bud i dag som ikke godtas? Det skjer ikke så ofte. Svært sjelden2.

«Generelt sett er klubbene ordnet med avtalen, agentene vet hva spilleren får, spilleren vet hva klubben får, klubben vet hva den andre klubben får.

«Jeg forstår det bare ikke i det hele tatt, det er ikke bra. Derfor har jeg vært kritisk.»

Les på F7: Joss Whedon med ny serie om kvinner med overnaturlige evner

Det som er helt tydelig, om det gjelder Jadon Sancho, Erling Braut Haaland eller «den neste store» Manchester United er ferdig med å være den tyske klubbens gullkalv. Den erkjennelsen skaper krisestemning i den tyske storklubben som nå må arbeide ut en helt ny strategi for overgangsmarkedet.