Moussa Dembele

Den franske spissen Moussa Dembele er 100 % mentalt ferdig med sin eierklubb Lyon, tanken i vinter var at den spanske storklubben Atlético Madrid etter en låneavtale ut sesongen skulle kjøpe han ut i området 40 millioner euro, det blir usannsynlig når han bare har spilt fire kamper i serien og to i cupen etter sin ankomst i januar.

Det startet som det ofte gjør, med fyrverkeri og fanfarer, men rimelig raskt fant manager Diego Simeone ut at han hadde andre og bedre alternativer i angrepet og Dembele ble henvist til fryseboksen. – Det var sikkert et godt valg, Diego Simeone er i ferd med å lede Atlético Madrid til sitt første La Liga mesterskap siden 2014.

Les: Serge Aurier har fått en hyggelig telefon fra sin gamle sjef

24 åringen som absolutt ikke har imponert noen på et lag som virkelig er i flytsonen vil få et reelt problem i sommer, det vil også Lyon, som i verstefall får tilbake en spiller som er «ferdig» med klubben.

Arsenal manager Mikel Arteta vet hvor god Moussa Dembele har vært

The Telegraph bekrefter at Dembele svært gjerne kan forlater Lyon permanent til sommeren. Arsenal skal være svært interessert, sjefene på Emirates øyner en god deal, de tror de kan lande en overgang en en pris rett i underkant av 30 millioner euro.

Premier League-klubben bryr seg ikke om spissen sin svake leveranse denne våren, men ser i stedet hva han har levert før – når han har fått tillit.

Dembele tilhørte tidligere PSG, Fulham og Celtic før han ble rekruttert til Lyon sommeren 2018.

Les: Xavi blir til over VM