Antonio Conte har noe han ønsker å si

Etter Antonio Conte overtok som manager i Inter Milan kan det virke som om laget har tatt alle vitaminene sine, de vinner og vinner og etter gårsdagens seier mot Brescia er de på topp i Serie A, i det miste frem til i kveld, da tar Juventus imot Genoa. 

Etter kampen var manageren klar på at de vant bortekampen mot Brescia på ren besluttsomhet: «Vi er øverst på bordet, men skyver motoren til det maksimale, og den kan ikke gå mye lenger.»

Les: Liverpool og Arsenal «joiner» Manchester United i jakten på midtbanebauta

Lautaro Martinez og Romelu Lukaku får ingen hvile på grunn av skadekrisen, men fortsetter å lage mål, ettersom begge scorte på Stadio Rigamonti i gårsdagens 2-1-seier.

”Det blir vanskelig å snakke om kampen, fordi de samme spillerne er der ute hele tiden. De slet ekstraordinært, ”sa Conte til Sky Sport Italia.

“Det var vårt fjerde kamp på ni dager, med de samme spillerne. Enhver situasjon eller resultat er akseptabel på det tidspunktet. Alt vi kan gjøre er å takke dem for kamp spiriten de viste i å henge med helt til slutten».

Les: West Bromwich-legende legger opp og blir trener

«Nå er vi bare halvveis der, da vi har en ny kamp mot Bologna, så skal Borussia Dortmund og vi har syv kamper på 20 dager før vi får hvile. Det er en anomali og jeg har ikke sett noen andre lag med en inventarliste som det, så det virket veldig rart for meg».

“Noen kamper vinner man bare ved å lide. De må forstå at av mange grunner, som for eksempel vertene presser på for å snu resultatet, må du suge presset, henge der inne og jeg utfordrer alle til å spille fire kamper på ni dager mens du får en seier på Brescia».

«Jeg tar det. Jeg takket guttene. Uunngåelig ville jeg ønske mer tid til å forberede kamper, spesielt ettersom vi måtte endre planene våre i dag fordi Brescia spilte med praktisk talt fem bakerst og justerte alt.

«Eugenio Corini gjorde det bra forrige sesong å vinne Serie B-tittelen, han er en god trener og var min lagkamerat på Juve, så jeg vet at han også er en fantastisk fyr.»

Inter-direktør Beppe Marotta prøvde å berolige Conte før kampen med at de vil dykke inn i overføringsmarkedet i januar for forsterkninger.

«Det handler ikke om å være beroliget. Vi må lære av enhver situasjon og innse hva som kan skje. Jeg har vært inne i Planet Inter i fire måneder, jeg begynner å forstå ting jeg ikke var klar over i juni. Du vet ikke hva du kommer til å oppdage i troppen, i spillerne, så du må jobbe med teori til du ser det selv.

«Så vi må prøve å forbedre og unngå denne typen situasjoner i fremtiden. Vi er øverst på tabellen i dette øyeblikket med 25 poeng, men vi presser motoren til det maksimale, og det kan ikke gå så mye lenger.

“Jeg vil være veldig ærlig, som alltid. Vi må ikke tenke bare fordi vi er der oppe at alt er i orden og vi bare kan lukke øynene. Hvis vi ønsker å gjøre noe viktig for Inters fremtid, må vi ikke bli beruset av seire eller tro at det var en tur i parken.

«Jeg disse guttene går over all forventning.»

Conte gjorde historie denne kvelden som den første Inter-treneren som så laget hans score i alle sine 13 første konkurrerende kamper.

”De to streikerne må bevege seg synkronisert med hverandre og jobbe for hverandre, så hvis den ene går for å skyte, må den andre gjøre løpet for å åpne opp plassen. Lautaro og Lukaku gjør det veldig bra, de jobber for teamet og blir alene med hverandre godt.

«Det er viktig å ha et alternativ, som vi har funnet i Sebastiano Esposito, selv om han bare er 17 år gammel. Vi må fortsette slik, Romelu og Lautaro har spilt praktisk talt hver kamp denne sesongen, og risikoen er at noen blir skadet fordi de ikke får ro.

“Hvis det skjer, blir det et virkelig stort problem. Derfor sa jeg at jeg var bekymret, og jeg tror at enhver trener ville være i min situasjon. Jeg ligger ikke her, det er alltid de samme spillerne, og det betyr at risikoen for en skade er høyere. «