Det ser stygt ut for en retur for Mauricio Pochettino til Tottenham, selv om lysten er der er hans nåværende klubb Paris Saint-Germain ikke klar for å frigjøre sin argentinske manager fra kontrakten. – Signalene om at de er misfornøyde stemmer tydeligvis ikke.

Ta et dypt pust! – Antonio Conte, som nettopp sørget for seriegull til Inter Milan for så fortelle ferden går videre er i forhandlinger med Tottenham om å overta etter Jose Mourinho.

Les: Simone Inzaghi har tatt over stafettpinnen etter Antonio Conte

Tottenham og Antonio Conte er ikke enige om en avtale enda, den italienske manageren vil forsikre seg om at ikke London-laget har på alle økonomiske bremser inn i mot neste sesong, slik situasjonen var i Inter Milan.

Den tidligere Chelsea sjefen har gode minner fra tiden i London, Premier League tittelen fra 2017 var et høydepunkt i hans karriere. – Tuttosport skriver at Antonio Conte vil signere Andrea Belotti. Torino-spissen nærmer seg med stormskritt de siste 12 månedene av kontrakten sin, og kan gå videre på et budsjett som passer Tottenham.

Les: Nicklas Bendtner uten modellkjæreste og fotballsko

Skal Belotti erstatte Kane?

Antonio Conte ønsker at landsmannen skal bli med i Spurs. Alle ønsker å beholde Harry Kane, men det spørs om Belotti er stabilt god nok for å overta for en som scorer så jevnt og trutt som den engelske storscoreren.

Selv om han blir værende, kan de likevel trenge en ny spiss, da backupalternativet Carlos Vinicius bare var på lån.

Belotti foretrekker sannsynligvis å være et førstevalg hvor han enn går, så det kan avhenge av Kanes fremtid. Men Conte kan være en overbevisende faktor for å lokke 27-åringen til London.

Torino vil ha 25 millioner euro for spissen, som også har tilbud fra Roma, AC Milan og Atalanta.