Marcos Paulo

Inter Milan som befinner seg på andreplass i Serie A legger merke til hva som serieleder og stadionkamerat AC Milan har fått til med en svensk, en norsk og en dansk stjerne. Simon Kjær, Jens Petter Hauge og Zlatan Ibrahimović er bærebjelker i den suksessen de opplever i år.

Inter Milan sin satsning i Norden med Cristian Eriksen har ikke lykkes, trolig er den danske stjernen tilbake i England om ca en måned. – Inter Milan manager Antonio Conte har satt i gang prosjekt Norge, hvor de følger tett med på Eliteserien (spesielt Bodø/Glimt og Molde) for å få billige og sterke spillere.

Les: Aaron Wan-Bissaka må bli råere, Solskjær har funnet løsningen i toppen av La Liga

Selvsagt har den italienske storklubben lagt merke til Martin Ødegaard og Erling Braut Haaland sine karrierehopp. – Norgessatsningen har ikke gitt resultater enda, men flere spillere skal være under «overvåkning».

Den brasiliansk fødte portugisiske Fluminese-angriperen Marcos Paulo (hans fulle navn er Marcos Paulo Costa do Nascimento) er ifølge Sky Italia nær å signere for Inter Milan. – Antonio Conte oppdaget hans ferdigheter etter å ha fullt med på Portugals U19 landslag.

19-åringen vil angivelig skrive under på en kontrakt som gjør ham til en del av det italienske storlaget fra sommeren 2021.

Les på F7: Elon Musk: «Vår aksje blir knust som en souffle under en slegge»